LYDDESIGN &

VIDEREUDDANNELSE

Er du underviser og ønsker at implementerer podcastformatet i din undervisning eller journalist der har brug for at udvikle dine tekniske færdigheder indenfor lydteknik og redigering så tilbyder podcastfabrikken disse 2 workshop.
Vi arbejder i Hindenburg Pro og som deltager modtager man 3 måneders licens og rabat på software.

Hindenburg Pro workshop


Udvikl din tekniske færdigheder i programmet Hindenburg Pro.

 

Modul 1 - Hindenburg Pro 1.0

På workshoppen arbejder vi med de basale funktioner i hindenburg Pro. Du lærer at redigere og sammensætte en podcast fra start til slut. Vi kommer ind på hvordan man forbedre sin lyd og efter workshoppen er du i stand til at producere et ensartet og

korrekt nivelleret produkt.

 

Vi arbejder også med opsætning af telefoninterviews og optagelser fra forskellige kilder. Vi tilrettelægger workshoppen så den passer med deltagernes niveau. Alle kan deltage. 

 

Modul 2 - Hindenburg Pro 2.0

I denne workshop dykker vi ned i de mere avancerede funktioner i Hindenburg Pro. Vi arbejder med multioptagelser, opsætning af samtaler. Du lærer at udnytte programmets funktioner maksimalt. 

 

Forudsætning modul 1 eller erfaring med Hindenburg Journalist. 

Workshop for undervisere

Underviseren bliver fortrolig med den tekniske side af podcastproduktion og i stand til at gennemføre et podcastforløb med sine elever.

På workshoppen arbejder vi med redigeringsprogrammet Hindenburg Pro.

Vi arbejder med optagelser, redigering og finalizing. Således at underviseren bliver i stand til at tilrettelægge og gennemføre et podcastforløb med sine elever. På workshoppen kommer vi også ind på lyddesign, generel filhåndtering, valg af udstyr og rettigheder til brug af lyd.

 

Deltagerne producerer en lille podcast i løbet af kurset.

KURSER FOR SKOLER

edu.png

Podcast er en super sjov måde at formidle på og er blevet ekstremt populært de seneste år. Det er en genial måde at gå i dybden med et emne og samtidig tilføre det journalistisk perspektivering ved hjælp af lyd, tone og dramaturgi. Podcast er et særdeles velegnet format til projektopgaver, temauger, medielinier osv. Download kursusbeskrivelse for info om pris o.a.

4 dage med podcastproduktion

Vi arbejder med alle facetter af podcastproduktionen, herunder journalistiske genre, redaktionsmøder, deadlines, etik, tilrettelæggelser, research, optageteknik, studieproduktion, lyddesign, teknik m.m. Gennem forløbet stifter eleverne bekendtskab med podcast mediet og laver interviews, meningsmålinger, diskussioner, speakes m.v.

En dag med podcastproduktion

I denne workshop producerer eleverne en podcast på en dag. Eleverne bliver introduceret for podcastformatet, samt hvilke elementer man kan gøre brug af til formidling i podcasts. De bliver instrueret i brug af teknisk udstyr til optagelser og redigering.
Forløbet er gratis for Københavnske folkeskoler via Åben Skole. 

"Musikfortællinger" Podcast workshop

I denne workshop producerer eleverne en kort musikpodcast.
Podcastformatet er midlet, men omdrejningspunktet i dette forløb er musik.
Forløbet er gratis for Københavnske folkeskoler via Åben Skole. 

PODCASTFABRIKKEN